Life-X team Events

Life-X team Events

<

Lapland ExperienceWanneer u op zoek bent naar een onvergetelijke ervaring voor uw team en u bent bereid om daar wat meer tijd in te investeren, dan is de Lapland Experience van Life-X een absolute aanrader. Stelt u zich eens voor: samen met uw collega’s de metershoge sneeuw bedwingen, samen een iglo bouwen en daarin verblijven, in een ijswak zitten bij een temperatuur van -30 of op sneeuwscooters het sprookjesachtige ijslandschap doorkruisen.

De deelnemers aan dit event zijn het er unaniem over eens dat de Lapland Experience hun leven heeft veranderd en het team een enorme boost heeft gegeven. Na een lange en vermoeiende dag in de poolkou is het genieten in het warme en luxe chalet. Buiten is het inmiddels donker en 40 graden onder nul, maar binnen is er de behaaglijke warmte van het vuur, het licht van de kaarsen, de geur van de sauna en de smaak van het heerlijke eten. Dan komen de verhalen vanzelf en ontstaan er verbindingen tussen mensen.

De Lapland Experience is niet zomaar een bedrijfsuitje. Het is een unieke onvergetelijke belevenis. Heeft u vragen of wilt u meer weten over deze unieke teamervaring? Neem dan contact met ons op. We vertellen u graag meer!